3 Temmuz 2012 Salı

ye, koş, ye üçgeni

       Sevgimizi hep etrafımızdakilere hissettirmeye çalışıyoruz, oysa ki asıl değer vermemiz gereken kendimizi hep ihmal ediyoruz. Bu ihmalkarlık, denize atılan bir taşın oluşturduğu dalga gibi büyüyerek ilerliyor. Daha mutsuz, daha sağlıksız, daha kaprisli bireyler haline geliyoruz. Spor yapmak; hobilerle uğraşmak; bazen kendi kendini ödüllendirmek; eşe, dosta, sevgiliye değil sadece kendine güzel görünmek için hazırlanmak özetle kendine zaman ayırmak; benliğimizde birçok kapıyı açan birer anahtar aslında. 
       İşte ben de bir baktım benim kapılar tek tek kapanmaya başlamış, biraz da sağlıklı yaşayalım dedim ve spora başladım... Bir gün PLATES, bir gün de FITNESS için olmak üzere haftada iki saati kendime ayırıyorum. Gerçi plates hocasının genelde gönlü olmadığı için spor programım haftada iki gün fitness olarak güncelleniyor. 
       Bugünlerde beni anlatan en iyi üçgen bu olsa gerek : "YE, KOŞ, YE":) 
       Her ne kadar spordan önce, hemen sonra ve eve döndüğümde olmak üzere 3 defa kahvaltı yapsam da şimdiden faydasını görmeye başladım.Tabi ki bu fayda yediklerimden değil :p Şikayetçi olduğum sağlık problemlerim azalmaya başladı. Aynı zamanda sadece kendim için bir şeyler yaptığıma inandığım bu iki saat sayesinde daha iyi hissetmeye başladım.
       Yaptığım çizimleri ilk defa bilgisayar ortamında renklendirmeyi denedim. Mouse ile bu işi yapmak baya uğraştırıcıymış :) Biraz acemice oldu ama iş görür herhalde. Ne dersiniz?


       Bu arada facebook sayfamız açıldı. Beğenmek için buradan buyurun...


2 yorum:

  1. Çizimlerinizi de beğendim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:)Elimden geldiğince yazdıklarımı çizimlerimle desteklemeye çalışıyorum. Bu sayede çizimlerimi de paylaşma imkanı buluyorum.

      Sil